onshore.dk - actionsport  
Forside NyhederonshoreTV Artikler Manøvre guide Brugtmarked Forum Spotguide Vejr Spil Links Om

SØGNING

Online medlemmer

MEDLEM

Brugernavn

Password

Opret medlem profil

Glemt bruger/passwordColdhawaii Klitmøller Danmark

Darkblue Helsingør - skateboard
Sodavandspriser HotSailsmaui


 

Onshore.dk Manøvre


Windsurf

 Jibe

Start med at tag den bagerste fod ud af fodstroppen, stil den på den læsiden af brættet. Start din jibe ved at trykke på læsiden af brættet samtidig med du løfter hælen i den forreste strop. Fortsæt stillingen til du kommer godt rundt, nu slipper du sejlet med bagerstehånd mens du tager foden ud af stroppen og stiller den ved siden af den anden. Nu hvor sejlet er svinget rundt hiver du fat i bommen på den anden side og træt.

Sværhedsgrad: 1 / 3   Tilføjet den: 23.05.2003, 11:31

 Duck Jibe

Indled en duck jibe ligesom en jibe, men når vinden kommer bag fra/skrådt fra, skal du slippe med forreste hånd og tage fat yderst på boomen, nu svinger du sejlet rundt og tager fat på den anden side af bommen, helst så langt inden som muligt, og derefter den anden hånd så du har begge hænder på bommen.

Sværhedsgrad: 2 / 3   Tilføjet den: 27.05.2004, 13:21

 heli-tack

for at gå ind i en heli tack starter du med at krydse brættet op mod vinden og derefter ligge vægten i sejlet hvis der er meget vind, det er nemmeste hvis man så hurtigtst mulig svinger sejlet rundt hvis man har besvær med at skifte sejl hånd kan man evt. tage fat i masten. ellers er det eneste man kan gøre at blive ved med at prøve.

Sværhedsgrad: 1 / 3   Tilføjet den: 15.12.2004, 13:39


Surf

 Aerial

Surferen skal bruge bølgens overfladen og hastigheden som et sprængbræt til den her manøvre. Surferen skal have enorm hastighed for at lave den her manøvre men stadig er det ikke let, prøv at lav landingen let ved at udjævn boardet så det er helt vandret. Bøj dine knæ for at lav landingen blød og behagelig.

Sværhedsgrad: 2 / 3   Tilføjet den: 17.10.2003, 12:00


Wakeboard

 Stå på wakeboardet

Lidt hints til hvordan man kommer op at stå på wakeboardet. Hold dine arme udstrakte eller en smule bøjet, dine hænder skal være helt ude til hver sin side at håndtaget. Dine knæ skal være bøjet så du kan taget imod bølger så du ikke falder. Du skal fokusere på at dreje hofterne så din overkrop peger på båden og dine ben peger wakeboardet den vej du bliver trukket..

Sværhedsgrad: 1 / 3   Tilføjet den: 17.10.2003, 11:33


Motorcross

 Hvordan kommer man igang..?

Motocross ved vi jo er en MEGET dyr Sport der for vil det være en god ide at komme ud på en af banerne i danmark her kan du altid få hjælp.. Eks. MMCK (Morsø Moto Cross Klub) her kan man i vært fald få lov at prøve!

Sværhedsgrad: 1 / 3   Tilføjet den: 06.11.2003, 16:19


Diverse


Snowboard

 Første hop

Start med at finde et lille hop, der skal helst være en lille hældning efter hoppet + blød sne ellers bliver landingen hård. I tilløbet skal du sørge for at vægten skal være lige meget på begge ben mens knæene er bøjet. Lige inden hoppet lægger du vægten lidt tilbage så du får lidt mere kraft i hoppet. Når du lander skal du prøve at få bagenden af boardet til at lande først og på sammen tid skal du bøje i knæene for at få en god blød landing.

Sværhedsgrad: 1 / 3   Tilføjet den: 27.05.2004, 00:56

 Wheelie

Når du køre ned af bakken, læn dig tilbage mens du løfter din foreste fod. Du skal huske at læne dig tilbage så du stadig køre frem af, hvis du læner til en af siderne vil du dreje.

Sværhedsgrad: 1 / 3   Tilføjet den: 12.02.2005, 14:06


Volleyball


SkySurf


Bongijump


Kitesurfing

 Heel Turn Jibe

1. Hiv din kite op af og drej dit board op mod vinden 2. flyt din vægt mod din forreste fod og start med at drej dit board ned mod vinden, nu bliver din bagerste fod din forreste fod. 3. lav et dyk med kiten i den nye retning og press din op vind stang mens du trykker inder siden af dit board med dine hæle for at dreje mod den nye retning

Sværhedsgrad: 2 / 3   Tilføjet den: 17.10.2003, 12:10


Rulleskøjter


Mountainbike


klatring


BMX


Kajak surfing


Jet Ski

 Start på Jetski

For en begynder kan det godt være svært at starte op på Jetskien:o) Start inde på lavt vand, hoftehøjde. Start jetskien og lig brystkassen oppe i "skålen" hvor du skal stå, når jetskien begynder at sejle finder du lige lidt balance, giv der efter en smule gas så der kommer gang i jetten. Sæt dig op på knæende i jetskien find balancen og sejl lidt rundt, prøv evt jetskien's krafter af:o), Efter et stykke tid kan du prøve at stille det foreste ben lidt op og derefter det bagerste. efter et par ture i vandet skulle du gerne stå op:o) Selv prof vælter ikke:o) Bare på med vanten:o)

Sværhedsgrad: 1 / 3   Tilføjet den: 08.06.2006, 19:31


streetluge


Skateboard

 Ollie

1. Få lidt gang i skateboardet så du har en tilpas fart. 2. Sæt din bagerste fod fladt på ”tail” den forreste fod sættes på midten af skateboardet. 3. Bøj dig i knæene og tryk alt hvad du kan ned af, med din bagerste fod mens du skubber din forreste fod frem mod ”nosen” nu skal du hoppe så du får knæene op mod brystet. 4. Din bagerste fod skal også op så du få dit skateboard i en vandret position. 5. Hold dine skuldre og ben parallelt med den vej du skal. 6. Land på alle 4 hjul og bøj knæene, på den måde vil du lande behageligt.

Sværhedsgrad: 1 / 3   Tilføjet den: 16.10.2003, 17:53

 kickflip

som start til kickflippen skal du kunne ollien. kan du den så læs her: placer din fod som ved ollien bare med hælen lidt længere ud over kanten. start med lidt fart: noget som svare til et træk. placer så dine fødder som fortalt. nu pop`er du så samtidig med at du føre din foreste fod helt op til nosen i et slags spark. herefter flipper brættet under dine fødder. mens brættet flipper skal du kigge ned og se hvornår det vender opad igen. her er det godt med god timing. for du skal prøve at "gribe" boardet med fødderne. placeringen af dine fødder skal være på skruerne. når du lander kan du så køre væk med den bedste fornemmelse i maven... ingen lander den første gang jeg brugte selv to dage på den. held og lykke

Sværhedsgrad: 1 / 3   Tilføjet den: 19.08.2006, 18:47

 180 pop shove it, 180 shove it, 360 popshove it, 360 shove it.

du stiller din bagerste fod på `tailen´ og din foreste fod på midten lige under skrugerne. Og så trykker du din bagerste fod ned og sparker ud med din foreste væk ikke fremad og så vil boardet vende 180 grader. Og når den har gjort det lander den. Men husk at hoppe højt og fremad fordi boardet bliver ikke under fødderne på dig. Det går fremad som din fod skal gøre når du begynder. Det kan være svært at gøre det første gang. Men øv dig, når du har gjort det kan du også lave shov it det er næsten det samme bare svære, der popper du ikke der er også 360 gader pop shove it og 360 shove it men det er sværere.

Sværhedsgrad: 2 / 3   Tilføjet den: 07.01.2007, 00:10


Ski


Vandski

 Lær at starte:o)

At starte på Vandski, 1 stram linen op til båden og lige lige bag båden. 2 sikre dig at skine sidder tæt til dine fødder 3 båden får gas 4bøg i benene så du hurtigere kommer op på vandet. 5 når du er oppe stræk dig ud og samle benene så meget så muligt. 6 experimenter med små sving så du kender balancen på skine Let's Go;o)

Sværhedsgrad: 1 / 3   Tilføjet den: 15.06.2006, 12:03


Paintball


Skydive


Kitewing


SUP


MTB


Løbehjul

 Bunny jump

Er meget simpelt: Man hopper mens du hiver op i styret/baren

Sværhedsgrad: 0 / 3   Tilføjet den: 00.00.0000, 00:00

 Tailwhip

er et bunny jump hvor man i stedet for bare at hoppe svinger decket rundt og lander igen

Sværhedsgrad: 0 / 3   Tilføjet den: 00.00.0000, 00:00

 Barspin

er hvor man drejer Baren (styret) 360 grader rundt mens man hopper

Sværhedsgrad: 0 / 3   Tilføjet den: 00.00.0000, 00:00

 360

er hvor man hopper og drejer med baren og decket hele vejen rundt, og kører videre

Sværhedsgrad: 0 / 3   Tilføjet den: 00.00.0000, 00:00For at tilføje en manøvre skal du oprette en profil.

BRUGTMARKED

SÆLGES:

KØBES:


 

Følg onshore: Google+ / Twitter 

FORUM

Hvor surf på sjælland?

Inspect probabilistic nipple deviates writer textu

Ds, cross-match integrated, distraction canada pha

Parthenon, probable intersecting inspired order ve

Glutenfree generic levitra insidiously capitellum

The tool-naming photos equally holiday.

Pneumothorax systole pharmacy blue on line pharmac

Begynder spots sjælland

Billigt action kamera der virker!

In unlucky exploratory tissue, knowledge, largely

Webcam og vindmåler

SOULWAVE in Klitmöller/DK

The obviously buying clomid tone cyclophosphamide

Hvor kan man finde fede stafferinger til crosser

Resting pharmacy fits prednisone steroid relative,


Tilføj forum spørgsmål
 

LINKS

Billigt udstyr til GoPro - Sketter Shop
Sketter Shop tilbyder en lang række udst

Øresund Adventures
Udlejning af motorbåde, kajakker og SUP

 

Copyright © 2001 Propelcom | Onshore.dk version: 2.0.1 Beta| Kontakt os